lördag 7 januari 2012

Dag 41: Bengt


Vem har sagt att statistik inte kan vara underhållande? Jag blev i alla fall väldigt förtjust när jag upptäckte sökorden "hej jag heter bengt. jag jobbar med porr" i SKREV:s bloggstatistik. Sex personer har sökt på detta och hamnat hos oss. Eller så är det en och samma person, det är väl det troligaste. Bengt själv, kanske.

Ensam i sin lilla svettiga skrubb bland kladdiga Dennis Hot Dogs-paket, fläckiga inkassobesked och tomma ölburkar sitter Bengt med naken underkropp och söker på sitt eget namn. Frenetisk knappar han på det flottiga tangentbordet. Han avbryter plötsligt hamrandet, nickar och hummar för sig själv, tar fram en liggare och noterar mycket noga vad han har hittat. Fyller i kolumner. Numrerar. Alltid med tryckbokstäver och alltid med blyerts och ibland när han är arg så hårt att pennan går av.

Bengt har en hel bokhylla full med dessa liggare. Ibland, på natten, tar han fram en lunta och bläddrar i den, sedan sätter han nöjt tillbaka den i hyllan. Han är som en kärleksfull far som säger godnatt till sina älskade barn. Bengt låter handen löpa längs hyllraderna, han smeker ryggarna ömsint. Sedan stoppar han plötsligt fingrarna i munnen, han kan inte hindra sig själv längre, och suger njutningsfullt på dem. Länge och noggrant. Han är en mycket obehaglig människa, denne Bengt. /S

Inga kommentarer: