torsdag 27 oktober 2011

Dag 28: Jättepenis, Gandalf och outsäglig ondska


Experterna brukar säga att man ska skriva om det man känner till, och med detta oumbärliga råd som ledsagare har SKREV idag (bland mycket annat givetvis) sysselsatt sina överbegåvade hjärnor med ett riktigt praktsvin med en jättelik penis, en simpel vaktmästare som huserar den svartaste av ondska samt en självupptagen skådislegend som horar som sjökapten i en usel reklamfilm.

Det händer ständigt saker på SKREV alltså. Se bara på fotot ovan hur Simon jobbar med sin älskade post-it-vägg. Nya lappar kommer till, gamla lappar byter plats. Växer manus växer SKREV, brukar vi på SKREV säga.

Det enda negativa med dagen var att Simon vann i vår vadslagning om vad Gandalf egentligen säger i Sagan om ringen när han är på väg att dras ned i djupet av balrogen. "Fly, you fools!" hävdade Simon bestämt. Jag fnyste överlägset åt hur dum i huvudet han är och konstaterade att det var "Run, you fools!" som gällde. Enligt det där internet var det jag som hade fel. Jag tar det som ett stort personligt nederlag. /A

Inga kommentarer: